Досије издања Европа не постоји Дијего Фузаро.. Product #: 978-86-6047-202-3 based on 0 reviews Regular price: 495 RSD 495 RSD

Европа не постоји

Дијего Фузаро

495 RSD 
Цена: 370 RSD

- +

Додај у листу жеља

Књига Европа не постоји настала је као збирка интервјуа, есеја, чланака и говора који су се појавили на српском језику почев од лета 2013. године, уз неколико текстова писаних посебно за ову прилику, а све их обједињује тематска целина Европе и капитализма, са циљем да се кроз размишљање обухвати глобални сценарио. У свим текстовима изражена је радикална критика „апсолутног капитализма“, односно економског фанатизма који превазилази све границе.

О аутору

Дијего Фузаро рођен је 1983. у Торину, где је дипломирао и завршио постдипломске студије из области историје савремене филозофије. Докторирао је на Универзитету Вита-Салуте Сан Рафаеле у Милану, где предаје историју филозофије.

Италијански дневник La Repubblica објавио је да је Дијего Фузаро „један од три најмлађа европска филозофа који највише обећавају“ заједно са Тристаном Гарсијом из Француске и Маркусом Габријелом из Немачке.

Спецификација
Број страна
Суиздавач
Формат
Нема коментара за овај производ.
Напиши коментар
ЛошеОдлично